Stage Talent Development

Je HR-carrière starten in Talent Development, Recruitment en Employer Branding? Het kan bij Grolsch! Vanaf februari 2018 bieden wij een uitdagende meewerkstage aan, waar jij jouw innovatieve ideeën werkelijkheid kunt laten worden!

 

Stage Talent Development

Fulltime

 

Hoe vinden wij het juiste talent voor Grolsch en hoe doorlopen deze talenten hun carrière binnen onze organisatie? Talent development is een belangrijk vraagstuk binnen onze HR afdeling en jij kan hier een rol in pakken. Binnen onze meewerkstage ben jij volwaardig onderdeel van onze HR-afdeling en krijg je de uitgelezen kans om de HR-wereld te ontdekken op het gebied van Talent Development, Recruitment en Employer Branding!

 

Dit ga je doen

Samen met de Talent Development Manager en Talent Acquisition Specialist houd jij je bezig met het vinden van het juiste nieuwe talent voor Grolsch. Dit doe je door mee te helpen bouwen aan een talentpipeline en door bij te dragen aan de Employer Brand van Grolsch. Daarnaast houd je je ook bezig met talent development, want als het talent eenmaal binnen is, hoe behouden we onze talenten vervolgens?

 

Dit neem je mee

·        Je zit in het 3e of 4e jaar van je HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van Human Resource Management of Human Talent Development;

·        Je neemt graag initiatief en bent communicatief sterk;

·        Je bent klantgericht en een organisatietalent;

·        Je kunt goed plannen en prioriteiten stellen;

·        Jij als geen ander bent integer en nauwkeurig in het werk wat je doet;

·        Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;

 

Bij Grolsch vinden wij dat jij de ruimte moet krijgen om jezelf te ontwikkelen, maar de kansen die er liggen moet je wel zelf zien en grijpen. Ben jij nieuwsgierig, proactief en maak je graag projecten eigen? Dan ben je bij Grolsch op de juiste plek.

 

Interesse? Overtuig ons!

Ben jij die gedreven student die vanaf februari 2018 5 maanden mee wil werken op de HR-afdeling van Koninklijke Grolsch? Laat het ons dan weten! Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren via onze website. Wij reageren z.s.m. op jouw sollicitatie.