Stage Sales Retail

Ben jij een gedreven en enthousiaste hbo-student en zoek jij een uitdagende stage in Sales? Krijg jij energie van het werken in een FMCG-omgeving? Dan biedt Koninklijke Grolsch je hierbij de kans!

Stage Sales Retail
FULLTIME

De afdeling Sales Retail is verantwoordelijk voor de volledige omzet, afzet en activatie van het Grolsch portfolio binnen alle Supermarkten in Nederland. Twee derde van al het volume dat Grolsch brouwt wordt verkocht via het Sales Retail team. De omzet en afzet beïnvloeden we door de beschikbaarheid van de juiste producten, effectieve promoties, opvallende activaties en een goede samenwerking en afstemming met de hoofdkantoren van de diverse retail formules. Dit doen we uiteraard niet alleen, maar in nauwe samenwerking met onze collega’s van o.a. Shopper marketing, Demand Planning en Field Sales.

Dit ga je doen
Als stagiair werk je mee op de afdeling Sales Retail. Tijdens je stage werk je met veel andere afdelingen samen waardoor je een kijkje krijgt in de volledige keuken van Grolsch. Je analyseert onder andere promoties en stelt op basis daarvan adviezen op waarmee wij onze promoties voor ons en onze klanten kunnen optimaliseren. Daarnaast help je mee om afspraken die op hoofdkantoor niveau worden vastgelegd te verwerken in onze systemen, zodat de samenwerking met onze klanten vlekkeloos verloopt. Op basis van jouw input kunnen onze accountmanagers de juiste beslissingen maken bij de klanten.

Retail kent een hoge dynamiek waardoor er iedere dag een andere opdracht op je pad kan komen, zoals het organiseren van beurzen of het ondersteunen van onze buitendienst. Oftewel: een stage vol mogelijkheden!

Dit neem je mee

  • Je zit in de laatste fase van je hbo-opleiding. Bij voorkeur in de richting van Commerciële economie of Bedrijfskunde;
  • Je neemt graag initiatief en bent proactief;
  • Je bent in staat zelfstandig te werken en bent communicatief vaardig;
  • Je bent integer en nauwkeurig in het werk wat je doet;
  • Je beschikt over goede Excel-vaardigheden en bent analytisch;
  • Je weet data om te zetten naar commerciële inzichten;
  • Affiniteit met de Retail branche is een pré;
  • Een gezonde portie lef en enthousiasme!

Het gaat hier om een fulltime meewerkstage van 5 à 6 maanden vanaf februari 2018.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast geworden van deze stage en pas jij bij het profiel dat wij zoeken? Laat het ons weten via onze site! Wij reageren z.s.m. op jouw sollicitatie.