Stage Recruitment

Wil jij jouw HR-carrière starten in recruitment? En ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage waar je jouw innovatieve ideeën werkelijkheid kunt laten worden? Kom onze recruitment afdeling versterken!

 

 

Stage Recruitment

Fulltime

 

Wij bieden de ideale meewerkstage voor een talent dat zich klaar wil stomen voor een verdere carrière binnen HR. De HR afdeling binnen Koninklijke Grolsch neemt een belangrijke plaats in onze organisatie in en is betrokken bij alle beslissingen en gebeurtenissen die betrekking hebben op de medewerkers. Je bent volwaardig onderdeel van ons HR-team, krijgt de ruimte je te ontwikkelen en de HR-wereld te ontdekken vanuit recruitment. Hoe vinden wij de juiste talenten voor Grolsch, en wat wordt jouw bijdrage hierin?

 

 

Dit ga je doen

Samen met de Talent Acquisition Specialist houd jij je bezig met het vinden van het juiste nieuwe talent voor Grolsch. Jullie zorgen voor het opzetten van een sterke talentpipeline en werken jullie aan de Employer Brand van Grolsch. Je houdt je o.a. bezig met het  vinden van nieuw talent, beoordelen van profielen, opzetten van samenwerkingen met verschillende partijen/verenigingen, invulling van events en het plannen van afspraken. Daarnaast werk je aan jouw eigen recruitment project, jij bent namelijk verantwoordelijk voor de werving van nieuwe stagiaires voor Grolsch, van begin tot eind!

 

 

Dit neem je mee

·        Je bent bezig met je hbo-studie, bij voorkeur in de richting van Human Resources;

·        Je neemt graag initiatief en bent communicatief sterk;

·        Je bent klantgericht en een organisatietalent;

·        Je kunt goed plannen en prioriteiten stellen;

·        Jij als geen ander bent integer en nauwkeurig in het werk wat je doet;

·        Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;

 

Bij Grolsch ligt de stage in jouw handen. Ben jij nieuwsgierig, proactief en maak je graag projecten eigen? De mogelijkheden zijn eindeloos en hoe pro-actiever je bent, hoe meer je kunt leren!

 

Interesse? Overtuig ons!

Ben jij die gedreven student die vanaf september 5 maanden mee wil werken op de HR-afdeling van Koninklijke Grolsch? Laat het ons dan weten! Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren via onze website. Wij reageren z.s.m. op jouw sollicitatie.