Stage Online Marketing - De Klok Dranken

Ben jij een hbo-student en heb jij affiniteit met Online Marketing? Word je omschreven als creatief, zelfstandig en durf je initiatief te nemen en dingen aan te pakken? Kom stage lopen bij Grolsch!
 

Stage Online Marketing

De Klok Dranken - Deventer
 

Voor onze dochteronderneming De Klok Dranken te Deventer zijn we binnen de afdeling E-commerce op zoek naar een ambitieuze en creatieve Online Marketing stagiair. De Klok Dranken is een dynamische organisatie die een gezonde groei kent, waar jij als stagiaire aan bij kan dragen! Je werkt namelijk aan nieuwe online concepten, strategieën en projecten. Goede ideeën ga jij mede uitwerken en je hebt directe impact op het gebied van Online Marketing: deze stage zit dan ook vol met uitdagingen en mogelijkheden!
 

Dit ga je doen

Tijdens de stage loop je mee op de afdeling E-commerce in Deventer, zij zijn verantwoordelijk voor verschillende creaties rondom de webshop van De Klok Dranken, mailings en social media. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het beheren van de social media activiteiten van De Klok Dranken, het plannen van online activaties en promoties. Daarnaast ondersteun je de (online) trade marketing activiteiten en maak je verschillende rapportages en analyses. Dit allemaal onder begeleiding van de manager E-commerce.
 

De Klok Dranken heeft vijf vestigingen verspreid over heel Nederland, het is goed mogelijk dat je deze vestigingen ergens tijdens je stage ook gaat bezoeken.
 

Dit neem je mee

  • Je bent een 3e-jaars HBO student, bij voorkeur volg je de opleiding Media Informatie & Communicatie of een andere marketing gerelateerde opleiding;
  • Je weet jouw creativiteit op een commerciële manier inzetten;
  • Je werkt nauwkeurig, bent zelfstandig en integer;
  • Je hebt kennis van belangrijke social media kanalen, Adobe Photoshop (of gelijke) & Google Analystics (pré);
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;

Let op: deze stageplaats is bij ons dochterbedrijf De Klok Dranken in Deventer!
 

Interesse? Overtuig ons!

Het gaat hier om een fulltime meewerkstage van minimaal 5 maanden, de stage start in februari 2018. Past deze stage bij jou? Solliciteer dan nu via onze website!