Searcher Recruitment

Geboeid door de keuzes die mensen maken en hoe een organisatie probeert haar juiste talenten aan te trekken? Start je (HR) carrière bij Grolsch!

Hoe? Als Searcher bij Grolsch, parttime.
Waarom? Omdat jij graag wilt bijdragen aan de werving van nieuwe talenten voor Grolsch.
Waar? Op de brouwerij in Enschede.
Met wie? Met het hele HR-team.
Wanneer? Vanaf augustus 2018 voor 16 uur per week.

Ben jij een ambitieuze hbo/wo professional en zoek jij een leerzame en flexibele start van je carrière? Lees dan snel verder!

Als Searcher …
…. Ben je volwaardig onderdeel van de afdeling Human Resources. Binnen deze functie ben jij de rechterhand van de Talent Acquisition Specialist bij het vinden en aantrekken van de juiste talenten voor Grolsch. Je wordt getraind om profielen goed te lezen, in te schatten en te doorgronden, zodat jij in een korte tijd de juiste kandidaten weet te herkennen en het gesprek met ze kunt aan gaan. Dit alles uiteraard met behulp van de juiste tooling.

Dit ga je nog meer doen:
• Je ondersteunt bij diverse activiteiten binnen het recruitment proces. Denk hierbij het opstellen van vacatureteksten, searchen en telefonische interviews;
• Indien mogelijk ondersteun je bij recruitment gerelateerde events;
• Diverse administratieve werkzaamheden.

Wij zoeken een organisatietalent met een frisse blik en die het overzicht weet te bewaren!
Je bevindt je in de laatste fase van een hbo/wo studie, bij voorkeur in de richting van Bedrijfskunde of Human Resource Management, en wil graag relevante ervaring op doen in jouw vakgebied. Jij als geen ander bent integer en nauwkeurig in je werk. Daarnaast ben je analytisch en communicatief sterk, daar ligt jouw kracht! Je bent 16 uur per week beschikbaar. De uren zijn flexibel in te delen zodat jouw studie niet in het geding komt.

Wat vinden we verder op jouw cv?
• Je beheerst zowel de Nederlandse en Engelse taal;
• Je beschikt over een open houding en durft gemakkelijk het contact aan te gaan;
• Je denkt graag mee over hoe dingen anders/beter kunnen.

Bij Grolsch vinden we dat jij de ruimte moet krijgen om jezelf te ontwikkelen, maar de kansen die er liggen moet je wel zelf zien en grijpen. Ben jij nieuwsgierig, proactief en maak je graag projecten eigen? Dan ben je bij Grolsch op de juiste plek!

Interesse? Overtuig ons!
Ben jij die gedreven young professional die vanaf augustus parttime mee wil werken op de HR-afdeling van Koninklijke Grolsch? Laat het ons dan weten! Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren via onze website.