Afstudeeropdracht Engineering

Wist jij dat Grolsch het ‘groenste’ biertje van Nederland is? Al jaren zijn wij actief bezig met de verduurzaming van onze brouwerij. Vanaf februari 2018 bieden wij een ambitieuze wo-student de kans om hier aan bij te dragen.

Afstudeeropdracht: Heat balance and moddeling of boilers
Fulltime

De opdracht
Op onze afdeling Engineering zijn wij voortdurend bezig met het optimaliseren en verduurzamen van onze processen. Deze processen worden zo duurzaam mogelijk ingericht als het gaat om het gebruik van water en energie. De volgende stap die bijdraagt aan dit doel is het opstellen van de warmtebalans en het optimaliseren van ons boilersysteem. Binnen deze opdracht ga jij hier onderzoek naar doen! Aan het eind van de periode adviseer je ons hierover en lever je een optimaal model aan. Daarnaast valideer jij dit model en geef je advies over de implementatie. Het rapport wordt in het Engels geschreven.

Dit neem je mee

  • Je zit in de laatste fase van je wo-studie in de richting van Chemische Technologie of Sustainable Energy Technology;
  • Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je beschikt over technisch inzicht;
  • Je kunt zelfstandig werken en staat stevig in je schoenen;
  • Je bent 5 dagen in de week beschikbaar voor een periode van 5 maanden.

Interesse? Overtuig ons!
Gedreven genoeg om vanaf februari 2018 aan de slag te gaan met deze uitdagende opdracht? Laat het ons dan weten! Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren via onze website. Wij reageren z.s.m. op jouw sollicitatie.